fbpx
Menu Sluiten

FAQ

Frequently asked questions

Kunnen mijn maaltijden persoonlijk worden aangepast op de dingen die ik graag eet?
Al mijn schema’s worden persoonlijk aangepast op jouw wensen en behoeftes. Hierbij wordt gedacht aan jouw ervaring, gewicht, dagelijkse activiteiten, voorkeur van voedsel, levensstijl en doelstellingen.

Moet ik stoppen met het eten van koolhydraten om af te vallen?
Nee dit is de grootste fout die veel mensen maken. Het gaat erom dat je leert welke vorm van koolhydraten jij moet eten en in welke hoeveelheid om jouw doelstellingen te behalen op de lange termijn.

Heb ik supplementen nodig om mijn doelstellingen te behalen?
Nee jij hebt geen supplementen nodig om jouw doelstellingen te behalen. Wel maken een aantal supplementen het makkelijker om jouw doelstellingen te behalen omdat jij dan minder hoeft voor te bereiden en te koken. Deze supplementen kosten niet veel geld.

Wat als ik een blessure heb?
Als jij een blessure hebt of krijgt kun jij mij dit persoonlijk vertellen in een e-mail. Ik kan dan kijken of er wat oefeningen in het schema kunnen worden aangepast zodat jij de plek rust kunt geven. Ook raad ik aan om dan naar een fysiotherapeut te gaan.

Kan ik alcohol drinken als ik mijn doelstellingen wil behalen?
Ja dat kan zeker. Ik wil juist laten zien dat jij niet alles op hoeft te geven om jouw droomlichaam te bereiken. Wel raad ik aan om niet een hele krat bier op te drinken in 1 avond. Het gaat allemaal om de juiste balans vinden.

Moet ik elke dag het zelfde eten?
Nee, absoluut niet. Er zijn veel verschillende maaltijden die je kunt eten. Wel raad ik aan dat als jij een paar dagen totaal ander voedsel eet om dit een keer op te schrijven in de app Myfitnesspall. Op deze manier weet jij of je dezelfde hoeveelheden binnen krijgt op het eind van de dag.

Hoe werkt de e-mail service
Ik zal mijn uiterste best doen om jouw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Binnen 24uur heb jij sowieso een reactie op jouw vraag.