fbpx
Menu Sluiten

About me

About Me

Ik ben Tijn Strikker en ik woon nu 5 jaar in Amsterdam. Ik ben 24 jaar en ben op mijn 17e serieus begonnen met trainen. Ik train nu 7 jaar 4x per week en ik doe dit met veel plezier. Om deze reden heb ik in mijn vrije tijd een Certificaat gehaald in Nutrition & Training 3 jaar geleden om mijn passie en kennis met andere te delen.

Ik ben afgestudeerd voor Commerciele Economie en studier nu een Master Digital Business aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb gewerkt als Accountmanager maar ik heb deze baan opgezegd omdat ik liever bezig ben met sporten en andere mensen helpen om het beste uit hun leven te halen. Daarnaast ben ik bezig met mijn eigen e-commerce onderneming op Amazon om mijn kennis ook op dit gebied verder uit te bouwen. Ik heb een passie voor Sporten en Technologie dus op deze manier kan ik dat goed combineren.


Ik wil mensen inspireren om hun levensstijl te combineren met het sporten. Je hoeft namelijk niet vijf keer per week te trainen of alleen maar kip, rijst en broccoli te eten om het lichaam van jouw dromen te krijgen. Het gaat om de juiste balans en informatie vinden en dat vervolgens in de praktijk toe te passen. Het is erg moeilijk om de juiste informatie te vinden op internet hoe je op een natuurlijke manier jouw lichaam het beste kunt prikkelen. Daarom deel ik graag mijn kennis van vijf jaar ervaring in theorie en praktijk met jou.

Fitness biedt nog veel meer voordelen dan alleen fysiek sterker worden. Je zult merken dat je mentaal sterker wordt, meer discipline krijgt en zelfverzekerder word. Dit kan echt jouw leven veranderen en ik wil jou hier graag bij helpen.

Bekijk de TNM Webshop voor alle overige producten en diensten die jou gaan helpen!